Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket 3 részre vágjuk, hogy jobban átjárhassa a páclé. A fokhagymát apróra vágjuk. Egy edénybe öntjük a joghurtot, teszünk hozzá 1 ek. paradicsompürét, a fokhagymát és a többi fűszert. Belehelyezzük a csirkemell darabokat és legalább 8 órára, hűtőszekrénybe tesszük. Az idő leteltével, esetleg másnap, kiolajozott vagy kivajazott (ki hogy szereti), tűzálló tálba tesszük. Először fólia alatt pároljuk, majd a fóliát levéve, készre sütjük. Aki szereti, a végén még reszelt sajtot is olvaszthat rá.