Receptek Főételek Húsos ételek Olívabogyóval töltött fasírt

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab tojás
3 darab zsemle (szikkadt)
1 csipet őrölt fekete bors
1 fej vöröshagyma
1 tk szárított kakukkfű
10 dkg zsemlemorzsa
1 kanál őrölt pirospaprika
20 szem zöld olivabogyó
50 dkg darált sertéshús
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A zsemlét, langyos vízbe áztatjuk. A hagymát apróra vágjuk, az olajbogyót lecsöpögtetjük. A zsemlét kinyomkodjuk és a húshoz adjuk. Beleütjük a tojást is. Megfűszerezzük, majd jól összekeverjük. A masszát, kiterítjük téglalap alakúra és rászórjuk az olívabogyót. Feltekerjük és zsemlemorzsában megforgatjuk. Olajozott tepsibe rakjuk és megszórjuk zsemlemorzsával. Előmelegített sütőben, 160 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4