Receptek Levesek Olasz zöldségleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 marék spagetti
1 csipet őrölt fekete bors
2 darab sárgarépa (csíkokra vágva)
1 marék parmezán
1 darab cukkini (csíkokra vágva)
1 csipet szárított majoranna
2 fej csiperkegomba (csíkokra vágva)
1 csipet szárított oregánó
2 darab fehérrépa (csíkokra vágva)
1 darab zellergumó (csíkokra vágva)
1 szál póréhagyma (csíkokra vágva)
1 csomag bacon szalonna
1 fej brokkoli
5 darab friss bazsalikom
1 doboz hámozott paradicsom konzerv
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A szalonnát apró kockára vágjuk és az olajon kezdjük pirítani. Közben elkezdünk zöldséget szeletelni. Ha pirulni kezd, rádobjuk a felszeletelt póréhagymát, fokhagymát, zellert, cukkinit, fehérrépát, sárgarépát, szárzellert, burgonyát, gombát, brokkolit, konzerv paradicsomot (ebben a sorrendben, mert így puhulnak) és a zöld fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd hozzákeverjük a paradicsomlevet és még úgy 10 percig főzzük, majd a tésztát is beletesszük (ez néhány perc alatt megfő). Tálaláskor parmezán sajttal szórjuk meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4