Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy tálban, a lisztet a sütőporral összekeverjük. A tojások fehérjét pici sóval, kemény habbá verjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a narancslevet, mazsolát és a reszelt narancshéjat. Ezután, hozzákavarjuk az olvasztott (de már nem meleg) vajat és felváltva beletesszük a lisztes keveréket, valamint a fehérjehabot. Kettéosztjuk a masszát és az egyik felébe, kakaóport keverünk. A kuglófformát kikenjük vajjal, cukorral megszórjuk az alját és az egyik masszát belesimítjuk. Erre jöhet a másik massza. Előmelegített, 200 fokos sütőben, 5 percig sütjük, majd 175 fokon addig sütjük, amíg a beleszúrt hurkapálca már nem ragad a masszától. Ha a teteje hamarabb pirul, mint ahogy a belseje átsülne, egy papírlappal, vagy alufóliával lefedjük.