Receptek Desszertek Sütés nélküli Narancshab mascarponéval

Hozzávalók

5 tk vaníliás cukor
4 dl tejszín
4 kanál porcukor
20 dkg mascarpone
½ kg narancs

Leírás

A narancsokat lereszeljük, majd kifacsarjuk. A mascarponét elkezdjük kihabosítani és hozzáadjuk sorban a vaníliás cukrot, a narancshéjat, a narancslét és porcukrot. Ha kész vagyunk a krémmel, rakjuk félre és a tejszínt verjük jó kemény habbá. Ha megvan, forgassuk bele a narancsos krémbe. Ha kész a hab, rakjuk bele egy habzsákba és nyomjuk bele kelyhekbe, vagy poharakba és mehet a hűtőbe.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4