Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A héjában főtt burgonyát és a 3 keményre főtt tojást meghámozzuk és karikára vágjuk. 4 dkg zsiradékból, 4 dkg lisztből és 3 dl tejből besamelt készítünk. Sóval ízesítjük, belekeverünk 2 nyers tojássárgáját és a kemény habbá vert fehérjét, hozzákeverjük a burgonyát és a tojást vigyázva, hogy közben össze ne törjön. Ha szükséges, utána fűszerezzük. Ezután zsiradékkal kikent, zsemlemorzsával meghintett tűzálló edénybe tesszük. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, olvasztott zsiradékkal meglocsoljuk és közép meleg sütőben megsütjük.