Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 dkg vaj
4 kanál étolaj
2 dl tejszín
5 kanál mustár
10 dkg vöröshagyma
2 dl száraz fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet ételízesítő
70 dkg csirkezúza
5 dkg finomliszt

Leírás

A zúzát tetszőlegesen felaprítjuk. A hagymát lereszeljük és olajon elkezdjük párolni, majd rátesszük a zúzát és a fűszereket. Fedő alatt, puhára pároljuk. Mielőtt kész lenne, felöntjük borral és hozzáadjuk a mustárt. Világos rántással sűrítjük és tejszínnel dúsítjuk. Tészta és rizs is tökéletes mellé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4