Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A száraz hozzávalókat robotgépben összedolgozzuk. Hozzáadjuk a nedves hozzávalókat, majd simára keverjük. Az így elkészült tésztát elosztjuk egy szilikon muffinforma 6 mélyedésében. Egy-egy formát kb. egyharmadáig kell, hogy kitöltsön a tészta.
A túrót, a cukrot és a sót a robotgép táljába tesszük. Keverni kezdjük, közben hozzáadjuk a tojást. Tovább keverjük, amíg a massza egészen sima nem lesz. A krémet a tortalapokra simítjuk és 180˚C-on 10 percig sütjük. Kivesszük és hagyjuk kihűlni.
Készítsük el a krémet! A mascarponét robotgépben habosra keverjük a cukorral. A vaníliarudat félbevágjuk, a belsejét kikaparjuk, és a krémbe keverjük. A kész krémet habzsákba töltjük, és ennek segítségével a kihűlt tortácskákra nyomjuk. Gyümölccsel díszítjük.