Receptek Levesek Minestra

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
10 dkg spagetti
2 darab burgonya (csíkokra vágva)
1 csipet őrölt fekete bors
3 darab sárgarépa (csíkokra vágva + 2 db az alapléhez)
1 darab vöröshagyma (csíkokra vágva)
2 darab cukkini (csíkokra vágva)
1 csipet szárított bazsalikom
20 dkg sűrített paradicsom konzerv
1 csipet szárított oregánó
2 darab fehérrépa (csíkokra vágva + 2 db az alapléhez)
1 darab karalábé (csíkokra vágva)
10 dkg bacon szalonna
1 kg marha csont

Leírás

A csontot sárgarépával, petrezselyemgyökérrel, 1,5 liter sós vízben, 2 órán át főzzük. A megtisztított zöldséget, kelkáposztát, burgonyát, zellert, karalábét metéltre vágjuk és zsírban megpároljuk. A füstölt szalonnát kockákra vágva, megpirítjuk a paradicsompürével. A csontlevest leszűrjük, beletesszük a párolt zöldséget, a pirított szalonnát, spagettit, majd 20 percig forraljuk. A reszelt sajtot, a tányérokba tálalt levesbe tesszük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4