Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Egy lábasban felolvasztjuk a margarint, a mézet és a cukrot, majd hideg vízfürdőbe állítva, hagyjuk kihűlni. A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a fűszereket, valamint a reszelt héjakat összekeverjük, egy másik tálban. A kihűlt, mézes masszában elkeverjük a tojást, majd ezután a lisztes keverékkel összedolgozzuk. 5-12 órára hűtőbe tesszük. Sütőpapírral kibélelünk tepsiket. A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, lisztezett deszkán, és különböző formákkal kiszaggatjuk. A tepsibe helyezzük őket, kissé tágasan, hogy ne nőjenek össze. 200 °C-ra előmelegített sütőben, 7-8 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni sütés után, és cukormázzal díszítjük, amit porcukorból és egy tojás fehérjéből verünk habbá, majd habzsákból, vagy nejlonzacskóból (aminek levágjuk az egyik sarkát), rányomjuk a díszítést a figurákra, és hagyjuk megszáradni.