Receptek Főételek Húsos ételek Mexikói chilis bab hagymával

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 gerezd fokhagyma
½ darab vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet chili paprika
100 g sűrített paradicsom konzerv
1 csipet szárított oregánó
250 g darált sertéshús
1 konzerv fehérbab konzerv (mexikói mártásos)

Leírás

A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és karikázd fel, illetve zúzd össze, majd pirítsd meg egy kevés olajon, egy mélyebb serpenyőben. Ezután, tedd bele a darált húst, sózd, borsozd, paprikázd, szórd meg a chilivel és az oregánóval. Add hozzá az apróra vágott paradicsomot, egy jó adag ketchupot és négy evőkanál Piros Aranyat. Ha kell, adj hozzá egy kevés vizet és rotyogtasd egy fél óráig. Ezután, öntsd hozzá a megmosott és lecsepegtetett fehér- és vörösbabos konzervet is. Forrald össze és még melegen tálald.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4