Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A 2 tojást, a 15 dkg porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a 20 dkg lisztet, amelyet elkevertünk előzőleg az 1 csomag sütőporral és annyi tejet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk. Kivajazott, lisztezett tepsibe (közepes, vagy kis tepsibe) öntjük. A kimagozott meggyet kinyomkodjuk, és egy kevés búzadarával összekeverjük, majd a tészta tetejét sűrűn megszórjuk vele. Úgy sütjük, mint a piskótatésztát. (Előmelegített sütőben,180 fokon.) Amikor kihűlt, kockára vágva, porcukorral jól meghintve tálaljuk.