Receptek Levesek Marhahúsos-gombás leves

Hozzávalók

2 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
30 dkg burgonya
1 dl étolaj
1 kk őrölt kömény
2 szál sárgarépa
3 kanál mustár
2 fej vöröshagyma
1 kanál szárított tárkony
1 kanál szárított bazsalikom
½ kg csiperkegomba
3 kanál őrölt pirospaprika
½ kg marhalábszár

Leírás

A marhahúst pörköltnek készítjük, annyi vízzel, hogy ellepje. Befűszerezzük (később még adunk hozzá vizet, hogy leves legyen). Ha a hús majdnem puha, beletesszük a kockára vágott vágott zöldséget és gombát. Amikor minden megfőtt, belerakjuk a kockára vágott burgonyát és készre főzzük. Jó étvágyat hozzá!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4