Hozzávalók

6 darab tojás
6 kanál finomliszt
2 dl tej (pudinghoz)
1 zacskó sütőpor
6 kanál kristálycukor
2 dl tejszín
2 kanál kakaópor
1 tasak vaníliás pudingpor (puncsos, hidegen keverhető)
40 dkg málna

Leírás

Piskóta: A tojásfehérjét a cukorral, kemény habbá verjük. Belekeverjük a tojások sárgáját, majd a lisztet és a kakaóport is óvatosan hozzákeverjük és megsütjük. Töltelék: A pudingot kikeverjük, a tejszínhabot keményre felverjük, majd az átpasszírozott málnát belekeverjük. A vaníliás pudingot is hozzákeverjük a málnás krémhez és végül a felolvasztott zselatint is belekeverjük. A tortalapot kettévágjuk. Tortagyűrűt köré csatolunk és a krémet rákenjük, majd rátesszük a másik tortalapot. Krémmel megkenjük és hűtőbe tesszük. Dióval körbepanírozzuk és tejszínhabbal felnyomjuk. Málnával beborítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4