Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Válasszuk szét a tojás sárgáját és a fehérjét. A sárgáját keverjük össze a liszttel, a sütőporral, a vajjal, a vaníliás cukorral, a sütőporral, a porcukorral és a tejjel, majd reszeljük rá a citromhéjat is. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, és finoman keverjük a masszába. A gofrisütőt forrósítsuk fel, kenjük meg olajjal, és töltsünk annyi tésztát a közepébe, hogy lecsukva se folyjon ki. Használjuk merőkanalat. A sütési idő, a sütő hőmérséklete és a tészta sűrűsége alapján változhat. A tejszínt habbá verjük, majd beleforgatjuk a cukrot és a darált mákot. Alaposan összekeverjük, és a kisült gofrik közé rétegeljük.