Receptek Levesek Magyaros karfiol krémleves

Hozzávalók

1 csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só

1 kanál liszt

10 dkg vaj

1 darab citrom

1 doboz tejszín

1 csipet tárkony

2 tk pirospaprika

1 fej karfiol

Leírás

A vöröshagymát megpucolom, és felkockázom, majd olajon elkezdem dinsztelni. Hozzáadom a feldarabolt sárgarépát és a petrezselyemgyökeret. Így is dinsztelem kicsit, utána pedig felöntöm vízzel. A karfiolt rózsáira szedem, majd beleteszem a levesbe. Annyi vízzel engedem fel, hogy bőven ellepje a karfiolt. Adok hozzá sót, ételízesítőt, a 1/2 leveskockát és fedő alatt elkezdem főzni. Amikor már majdnem megfőtt a karfiol, hozzáadom a pirospaprikát, borsot, liszttel kevert tejfölt is. Alaposan leturmixolom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4