Receptek Levesek Magyaros gulyásleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg burgonya
2 fej vöröshagyma
10 dkg zsír
1 csipet őrölt fehérbors
1 csipet őrölt kömény
4 mk őrölt pirospaprika
1 szál fehérrépa
40 dkg marhalábszár
2 szál sárgarépa
2 gerezd fokhagyma

Leírás

A hagymát a zsíron megpirítjuk, szalmasárgára. Beletesszük a pirospaprikát, de előtte félrehúzzuk a tűzről, hogy ne a forrón zubogó zsírba tegyük. Ezután belerakjuk a húst, majd visszahúzzuk a tűz fölé. Ha megkapta a húst (azaz tapadni kezd, nehéz lesz keverni), hozzátesszük a krumplit, köményt, répát, paradicsomot, paprikát. Újra felöntjük vízzel, hogy jó leveses legyen. Kb. 3.5 óra alatt készül el.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4