Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A gombát és a hagymát felkockázzuk. A vöröshagymát üvegesre dinszteljük. Belerakjuk a gombát és a fűszereket. Sűrű kevergetés közben, puhára főzzük. Levet enged, de ezt el is főzzük róla. Kb. 20 perc után, belerakjuk a lisztet, pirospaprikát, majd a vízzel felengedjük. Végül a kis doboz tejfölt belekeverjük, és még 2 percig főzzük. Alaposan leturmixoljuk. A kenyérszeletekre rárakjuk a gombakrémet, rá a sajtot, és a sütőben ráolvasztjuk. Gyors, egyszerű, és pikánssá teszi az ételeket!