Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tejet feltesszük melegedni. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét csipet sóval felverjük, kemény habbá. Amikor a tej forrni kezd (vigyázzunk, ki ne fusson), takaréklángra tesszük és evőkanállal a fehérje habból, kis galuskákat szaggatunk a tejbe. Fél perc után, megfordítjuk őket, újabb fél perc után pedig, szűrőkanállal kivesszük. A tojássárgáját összekeverjük a cukorral és lassan a tejhez öntjük. Újraforrástól számítva, 5 percig főzzük. Lehűtve tálaljuk. Egy tányérba szedünk tejet és a fehérje habot a tetejére halmozunk.