Hozzávalók

1 dl víz
1 marék fűszersó
2 darab libamell

Leírás

A libamellen a zsíros részt beirdalom, és ezzel a felével lefelé, beleteszem a (már lecsöpögtetett, de nem megszárított) tálba. A másik oldalát sózom, borsozom, és kakukkfűvel ízesítem. Kb. 1 dl forró vizet öntök a mellek mellé a tálba, és lefedem alufóliával (én nem szeretem használni a pataki tetejét). Hideg sütőbe teszem, és 150 fokra állítom. 40 percig sütöm a libamelleket, majd ezután a levét leöntöm a tálból, csak egy nagyon picit hagyok belőle, a mellek alatt. Ezután kiveszem a sütőből, és hagyom kihűlni, majd hűtőben dermesztem. Tálaláskor vékonyan szeletelem, és friss salátával tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4