Hozzávalók

1 csipet tengeri só
40 dkg paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
1 csipet őrölt fekete bors
80 dkg zöldpaprika
1 fej vöröshagyma
1 kanál őrölt pirospaprika
1 csipet ételízesítő
30 dkg tarhonya

Leírás

A kertben található, mindenféle paprikát kicsumázom, majd karikákra vágom. A paradicsomokat nyolcadolom. A tarhonyát sós vízben kifőzöm. A szeletelt szalonnákat kiolvasztom, majd az apróra vágott hagymát aranysárgára pirítom rajta. Megszórom pirospaprikával, majd ráteszem a paprikát és a paradicsomot. Sózom, majd fedő alatt, puhára párolom. Végül hozzákeverem a puha tarhonyát. Puha kenyérrel tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4