Receptek Főételek Hal Lazacos-spenótos tekercs feta sajttal

Hozzávalók

500 g lazac
4 darab tortilla
150 g feta sajt
1 csipet
1 csipet őrölt fekete bors
1 kanál őrölt szerecsendió
1 kanál olívaolaj
1 kanál citromlé
A mártáshoz:
180 g tejföl
1 kanál citromlé
1 kanál szárított kapor

Elkészítés

1

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.

2

A tortillákat kenjük ki olajjal.

3

Szedjük 4 darabra a lazacot, sózzuk meg, öntsünk rá citromlevet.

4

Villával törjük össze a feta sajtot, keverjük össze a spenóttal. Adjunk hozzá egy pici sót és borsot.

5

Tegyük a lazacot a tortillára.

6

A spenótos-sajtos keveréket osszuk 4 részre és töltsük meg vele a tortillákat. Tekerjük fel.

7

Süssük aranybarnára 10-12 perc alatt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4