Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát vágd kockára, majd pirítsd üvegesre. Ha ezzel megvagy, add hozzá a spenótot, némi sót hozzáadva párold, amíg fogyasztható nem lesz. A krémsajtot és a tejfölt keverd össze, majd a fűszereket hozzáadva, lassú tűzön, olvaszd meg, amíg krémes szószt nem kapsz. Ezek után, keress egy arra alkalmas tálat és rétegesen rakd le a megfőzött tésztát. Rá a sajtszószt, arra a spenótot és ezt ismételd, amíg elég réteget nem kapsz. A 200 fokra előmelegített sütőbe tedd be a kapott elegyet, miután megszórtad némi sajttal. Ha összeállt, tálalhatod.