Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tészta hozzávalóit egy nagy keverő tálban összegyúrom, és kb. 5-10 percig dagasztom. Kelni hagyom, a duplájára (kb. fél-háromnegyed óra). Akkor erősen lisztezett kézzel, lisztezett deszkára szedem, kissé átgyúrom, épp csak. Pihentetem letakarva, kb. 20-30 percet. Kinyújtom és pohárral kiszaggatóm, majd kézzel húzogatva nyújtom. Közben a serpenyőbe bőven olajat teszek, nagy lángon felforrósítom. Ha forró, lejjebb veszem közepesre a lángot. A forró olajban, mindkét oldalát aranyszínűre sütöm, és papírtörlőre szedem ki.