Receptek Főételek Húsos ételek Kukoricás csirkeragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
2 dl tejszín
1 kk őrölt fehérbors
½ kg csirkemell
1 csipet ételízesítő
20 dkg csemegekukorica konzerv

Leírás

A vajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a csirkemellcsíkokat, fűszerezzük, és fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a kukoricát. 15-20 percig pároljuk, majd ha már csak kevés leve maradt, felöntjük a tejszínnel, és kiforraljuk. Rizzsel, vagy burgonyával tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4