Hozzávalók

1 mk tengeri só
1 darab tojás
35 dkg finomliszt
1 dl tej
1 mk kristálycukor
1 tk szárított élesztő
20 dkg csemegekukorica konzerv

Leírás

A langyos tejhez hozzáadjuk a cukrot és az élesztőt. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a kukoricát, tojás, sót és a felfuttatott élesztőt. Összekeverjük és pihentetjük, kb. 10-20 percet. Olajba mártott kanállal, lepényeket szaggattunk, majd ezeket, forró olajban kisütjük. Tálaláskor, megszórjuk reszelt sajttal, bármilyen fűszersóval. Ehetjük fokhagymás tejföllel is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4