Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk és a hosszabbik oldala mentén félbe vágjuk, kinyújtjuk akkorára, mint a tepsi. Tepsiháton megsütjük, 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 12 perc alatt. A lapokat kihűtöm. Krémhez: a tejet, a tejszínt, a cukrot, keményítőt és a vaníliás cukrot elkeverem, felteszem főni, sűrűsödés után leveszem a lángot. Majd állandó kevergetés mellett, egyesével hozzáadom a tojások sárgáját. Ezzel kb. fél percig főzöm, félrehúzom és hozzákeverem a tojásfehérjékből vert habot és kicsit még főzöm. A krémet hagyom kihűlni. A sült leveles tésztát méretre vágom és egy magasabb falú edénybe fektetem, az egyik lapot egészben. Rákanalazom az összes krémet. A másik megsült lapot felkockázom és így teszem a krém tetejére. 2-3 órára hűtőbe tesszük.