Hozzávalók

1 darab tojás
23 dkg finomliszt
2 kanál sütőpor
2 csomag vaníliás cukor
25 dkg natúr joghurt
15 dkg barna cukor
1 ízlés szerint rum (80%-os)
9 dkg mák

Leírás

Nagyon apró darabokra vágom a körtéket, majd egy szűrőbe teszem és lecsöpögtetem, hogy minél kevesebb levet tartalmazzon. Ezután a száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor és mák) összekeverem egy tálban. Egy másik tálban, a tojást a barnacukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal, a joghurttal és a rummal habosra keverem. (Közben, 170 fokra előmelegítem a sütőt és a muffin formákat kirakom papírral.) A habos anyagba, belekeverem a lecsöpögtetett, apróra vágott körtét, majd az egészhez hozzáadom a korábban összekevert, száraz hozzávalókat. Kb. 30 percig sütöm, 170 fokon (míg aranybarnák lesznek).

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4