Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Nagyon apró darabokra vágom a körtéket, majd egy szűrőbe teszem és lecsöpögtetem, hogy minél kevesebb levet tartalmazzon. Ezután a száraz hozzávalókat (liszt, sütőpor és mák) összekeverem egy tálban. Egy másik tálban, a tojást a barnacukorral, a vaníliás cukorral, az olajjal, a joghurttal és a rummal habosra keverem. (Közben, 170 fokra előmelegítem a sütőt és a muffin formákat kirakom papírral.) A habos anyagba, belekeverem a lecsöpögtetett, apróra vágott körtét, majd az egészhez hozzáadom a korábban összekevert, száraz hozzávalókat. Kb. 30 percig sütöm, 170 fokon (míg aranybarnák lesznek).