Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lencsét beáztatjuk előző este.Leszűrjük és hideg vízbe feltesszük főnni.Babérlevéllel,sóval és borssal. Ha már puhul mehet bele a darabokra vágott kolbász és 10 percig főzzük. Majd beletesszük a kis darabokra vágott sárgarépát, a paprikát, és ízlés szerint sózzuk.Kevés olajat melegítünk és beletesszük a fűszerpaprikát,elkeverjük majd a leveshez adjuk. Ha megfőtt a lencse, hozzáadjuk a habarást(liszt+víz simára keverve) és ízlés szerint tejölt és tejszínt. Miután mindez összefőtt, hozzáadjuk a petrezselyem levelet és egy fedővel lefedjük.