Receptek Főételek Húsos ételek Kolbásszal töltött sült hús

Hozzávalók

500 g darált sertéshús (sertés és marha)
200 g parasztkolbász
1 darab tojás
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kevés
1 kevés zsír (vagy olaj)

Elkészítés

1

Vágjuk apróra a hagymát, a fokhagymát pedig zúzzuk össze.

2

Keverjük össze a darált hússal.

3

Adjuk hozzá a tojást, ízesítsük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze.

4

Kenjük ki zsírral vagy olajjal a jénai tálat. Oszlassuk el benne a darált hús felét.

5

Tegyük a közepére a kolbászt.

6

Takarjuk le a darált húsos massza másik felével. Süssük 200 °C-on kb. 45-60 percig. Hagyjuk kicsit hűlni, végül vegyük ki a tálból és tálaljuk szeletelve, főtt burgonyával és zöldségsalátával.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3