Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát megpucolom, félbe, majd halvány szeletekre vágom. A vajat egy mély serpenyőben, vagy fazékban megolvasztom, majd hozzáadom a hagymát. Befedem, majd 10 percig hagyom párolódni. Közben persze, időnként kavarok rajta néhányat. Ezután lassú tűzön, már fedő nélkül, gyakori kavargatás mellett, karamellizálom a hagymát. Iskola függő, hogy mennyi időt kell szánni erre a műveletre, de a leves ízét tesszük kockára, ha nem vagyunk elég türelmesek. Negyed óra elteltével, a hagyma már elveszti a tartását és aranyszínűvé válik. Nagyon oda kell figyelni, hogy véletlenül se égjen le sehol. Ekkor hozzáadom a lisztet, felöntöm a forró levessel, alaposan elkeverem, majd közepes tűzön, még negyedórát főzöm. Ezután sózom, borsozom. Alaposan leturmixolom és hozzáadom a tejszínt.