Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Összegyúrunk 30 dkg finomlisztet, 12 dkg Rama margarinnal, 10 dkg porcukorral, 3 tojássárgájával, csipetnyi sóval, meg egy tasak vaníliás cukorral. Hűvös helyen, legalább 1 óráig pihentetjük, de még jobb, ha egy éjjelen át. Másnap 2 mm vastagra nyújtjuk, fánkszaggatóval vagy éles szájú pohárral korongokat szúrunk ki belőle. Mindegyikkel kibélelünk 1-1 kis kerek, mély formát. A forró sütőben addig sütjük, amíg a tészta aranysárga nem lesz. Ezután megtöltjük kockára vágott gyümölccsel és tejszínhabbal.