Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A porcukrot, vajat, kakaót, tojásokat és a mézet, gőz felett összedolgozzuk. Ha összeolvadt, levesszük a gőzről és hozzákeverjük a lisztet, amibe belekeverjük a szódabikarbónát. Vigyázva összedolgozzuk, mert kicsit meleg. 3 cipót készítünk és egy tepsi hátán, három egyforma lapot sütünk belőle. Amíg a lapok hűlnek, elkészítjük a krémet: A tejfölben elkeverjük a lisztet és a pudingport. Hozzákeverjük a tejet és sűrűre főzzük. (Állandóan kevergessük, mert könnyen összecsomósodik.) Hideg helyre tesszük, hogy kihűljön. A vajat habosra keverjük a porcukorral és ha a massza kihűlt, összekeverjük. A három lap közé kenjük a krémet (az összeset). Tetejére öntjük a megolvasztott tortabevonó csokit. Kicsit állni hagyjuk. Legjobb, ha egy éjjel pihen. Végül felszeleteljük.