Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A csirkemelleket óvatosan klopfold ki (hogy ne lyukadjon ki), és sózd meg. A sajtot reszeld le, és gyúrd össze alaposan a vajjal, kevés sóval, finomra vágott petrezselyemzölddel, és a szerecsendióval. Ezt a masszát oszd el a mellszeletekre, és göngyöld össze, hogy a hús mindenhol takarja a tölteléket. (Eredetileg a csirkemellbe vágott zsebbe töltik a csak vajból készült tölteléket, de így szárazabb a hús, és könnyen kifolyhat a töltelék.) Duplán kell panírozni (liszt > tojás > morzsa > tojás > morzsa), lényeges, hogy mindenhol jól fedje a panírozás. Utána tedd be a hűtőbe, kb. húsz percre, hogy a vaj visszadermedjen (amikor összegyúrod, a kéz melegtől meglágyul), és a panír is kicsit megkeményedjen rajta. 160 fokra melegített, bő olajban, lassan süsd meg, szép pirosra. Tortafogóval, vagy valami hasonló eszközzel (két fakanál közé fogva) forgasd, és vedd ki. Húsvillával (vagy bármi mással) nem szabad megszúrni, mert kifolyik a tölteléke.