Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A hagymát apróra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk, majd kihűtjük és ledaráljuk. Az élesztőt belemorzsoljuk a tejbe. A lisztet összekeverjük a sóval, a cukorral, a paprikával és a darált hagymával. Hozzáadjuk az olvasztott vajat, az élesztős tejet és a vizet, majd rugalmas tésztává dagasztjuk. A tésztát meleg helyen, a duplájára kelesztjük. A tésztadarabokból cipókat formálunk és vajazott-lisztezett formába rakjuk őket. Hagyjuk kelni, 30 percig. Vízzel megspricceljük és 180°C-ra előmelegített sütőben, ropogósra sütjük.