Hozzávalók

3 darab tojás
3 kanál finomliszt
3 csomag vaníliás cukor
3 kanál kristálycukor
2 pohár tejszín
2 kanál kakaópor
5 tk zselatin
2 pohár kefir
2 dl növényi tejszín

Leírás

3 tojásból piskótát sütünk. Kihűtjük, majd visszarakjuk a kerek tortaformába. 1 pohár kefirt elkeverünk 5 tk. zselatinnal, tűzön fellangyosítjuk, közben keverjük, hogy a zselatin elolvadjon. (Forralni nem szabad!) A másik pohár kefirt, hidegen elkeverjük a 3 cs. vaníliás cukorral, a citromlével, a rummal és a porcukorral. A kihűlt zselatinos kefirrel összekeverjük. A 2 pohár tejszínt felverjük, a kefirrel összekeverjük. A masszát ráöntjük a tortára, és hűtőszekrénybe tesszük. Amikor megdermed, frissen újra felverünk 2 dl tejszínt, és habzsákból a tortára nyomjuk, majd megszórjuk kakaóval.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4