Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szitáljunk át 40 dkg lisztet 35 dkg porcukorral és 5 dkg kakaóporral. Dolgozzuk össze 2 db tojással, 2 dl olajjal, 5 dl kefirrel és 1 evőkanál szódabikarbónával. Simítsuk a tésztát egy kivajazott és lisztezett tepsibe. Süssük előmelegített sütőben, 160 fokon kb. 40 percig. Hagyjuk a formában kihűlni, majd borítsuk ki rácsra. A mázhoz keverjünk 15 dkg porcukrot, 4 evőkanál forró vizet és 2 evőkanál citromlevet addig, amíg sima, csillogó massza nem lesz belőle. Vonjuk be vele a kihűlt tésztát, és szórjuk meg 5 dkg kókuszreszelékkel. Szobahőmérsékleten hagyjuk megszilárdulni a mázat, majd szeleteljük fel a süteményt.