Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A babapiskótát sodrófával, egy zacskóban összetöröm, majd összekeverem a vajjal, és egy tortaforma aljába teszem. Mehet a hűtőbe, egy rövid időre. Közben a tejszín felét felverem keményre, belekeverem a kevés forró vízben feloldott Nescafét, majd a mascarpone felét és kb. 10 dkg cukrot, végül a zselatint. Jól elkeverem, és a tortaformában lévő tészta tetejére simítom. Újra beteszem a hűtőbe. Közben a maradék tejszínt ismét keményre verem, a maradék mascarponét és a túrót, meg a maradék cukrot hozzákeverem, valamint a zselatint. zt a kávékrém tetejére simítom, majd egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap kiveszem, leveszem róla karimát, majd felvert tejszínhabbal és kakaóval díszítem.