Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az érett málna csak egy dolgot jelenthet: megérkezett a nyár. Hozzuk ki belőle a legtöbbet ezekkel a karamellizált fehér csokoládéval feldobott, kényeztető blondie-kkal. Édes, omlós és nagyon finom, ezeket újra és újra meg fogod sütni.
Melegítsük elő a sütőt 4-es fokozatra, 180 ̊C-ra, légkeverés 160 ̊C-ra. Kenjünk ki és béleljünk ki egy 20 cm-es négyzet alakú sütőformát úgy, hogy a papír túlnyúljon.
Óvatosan olvasszuk fel a vajat, a cukor felét és a fehér csoki felét (előfordulhat, hogy szétválnak, de ne aggódjunk) egy kis edényben. Növeljük a hőfokot közepesen alacsony hőmérsékletre, és állandóan kevergetve 3 percig, vagy addig habarjuk, amíg a karamell egybe nem áll. Tegyük félre hűlni néhány percre, időnként megkeverve, amíg a massza össze nem áll.
Közben a tojásokat, a vaníliát és a maradék cukrot egy nagy tálban habosra keverjük. Óvatosan öntsük bele a meleg fehér csokis karamellt, közben keverjük simára. Hintsük bele a lisztet, a sütőport és a sót, majd adjuk hozzá a maradék csokit.
Öntsük az előkészített formába, simítsuk el a tetejét, majd szórjuk meg a málnával, néhányat részben belenyomkodva a tésztába. Süssük 30-35 percig, amíg megdermed és ropogós lesz a teteje, de a közepe kissé meginog; a közepébe szúrt nyársnak viszonylag tisztán kell kijönnie. Tálalás előtt hagyjuk teljesen kihűlni a formában. Légmentesen záródó edényben 5 napig eltartható.