Receptek Levesek Karalábéleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab citrom
1 dl tejszín
1 szál húsleveskocka
2 szál petrezselyemgyökér
1 darab karalábé
1 kanál finomliszt

Leírás

A karalábét és zöldséget megpucolom, majd apró kockákra vágom. Egy fazékba beleteszem, felöntöm vízzel, hogy jól ellepje és még kb. 3 ujjnyi legyen fölötte. Ételízesítőt szórok még bele és főzöm addig, míg a zöldségek majdnem puhák. Ekkor, enyhe rántást teszek bele. Amikor a zöldséget már majdnem jók, leturmixolom és finomra vágott petrezselyemzöldet szórok bele. Tejszínnel elkeverem és már kész is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4