Receptek Levesek Karalábé leves

Hozzávalók

6 dkg finomliszt
l víz
1 fej vöröshagyma
4 dkg zsír
1 csokor friss petrezselyem
1 csomag vegyes zöldség
60 dkg karalábé

Leírás

Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk, majd a meghámozott és kis kockákra aprított karalábét és vegye zöldséget rádobjuk. Ha egy kicsit pirult, ráöntjük a vizet, és puhára főzzük. Közben a zsírral, a liszttel és a petrezselyemmel világos rántást készítünk és hozzáadjuk a leveshez. Összeforraljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4