Receptek Levesek Karalábé krémleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab burgonya
10 dkg vaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 dl tejszín
1 fej vöröshagyma
1 csipet ételízesítő
40 dkg karalábé
3 kanál finomliszt
1 kanál friss petrezselyem

Leírás

A hagymát dinszteljük meg, majd szórjuk rá az apróra vágott karalábét és burgonyát. Fűszerezzük és pároljuk meg. Ha félig megpárolódott, szórjuk meg liszttel, és engedjük fel. Főzzük puhára, majd turmixoljuk le, és kevés tejszínnel dúsítsuk. Pirítóssal, vagy levesgyönggyel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4