Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A karalábét és a hagymát felkockázom, majd kevés olajon megpárolom. Ezután, 2 dl vizet öntök rá, hogy éppen ellepje és adok hozzá egy zöldségleves kockát. Az egészet elkezdem puhára főzni, 10 perc elteltével hozzáadom a felkockázott krumplit is, mivel ezt kevesebb ideig is elég főzni. Miután a zöldségek megfőttek, hagyom hűlni egy kicsit, majd összeturmixolom az egészet. Újra visszateszem a tűzre, majd belekeverem a tejfölt és annyi vizet, hogy még sűrű maradjon az állaga. Forrásig hevítem, végül beleteszem a szerecsendiót, a borsot és a petrezselymet, ízlés szerint.