Receptek Főételek Húsos ételek Kapros túrós sertéskaraj

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál vaj
1 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
½ kanál tejföl
4 szelet sertéskaraj (20 dkg adagonként)
½ kanál szárított kapor
20 dkg tehéntúró
5 gerezd fokhagyma

Leírás

A sertéskarajt nyitott szeletekre vágjuk.Sózzuk és borsozzuk,valamint kikloppfoljuk. Elkészítjük a tölteléket: a túrót kikeverjük a finomra vágott kaporral,zúzott fokhagymával és leheletnyi tejföllel.Sózzuk és borsozzuk. Betöltjük a karaj szeleteket és feltekerjük őket.Megtűzzük fogpiszkálóval mindegyik szeletet. Kevés olajat melegítünk egy serpenyőben és belehelyezzük a roládokat. Megsütjük őket 15 perc alatt. A vajat habzásig hevítjük.Hozzáadjuk a kaprot,majd megszórjuk liszttel és felengedjük forró tejjel.Sózzuk és borsozzuk. Köretnek:Riszt,sajtfánkot vagy hasábburgonyát kínálunk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4