Receptek Levesek Káposztaleves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 gerezd fokhagyma
1 darab paradicsom
3 kanál extra szűz olívaolaj
1 darab vöröshagyma
1 tk őrölt kömény
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab sárgarépa
1 tk szárított majoranna
1 fej káposzta
3 kanál sűrített paradicsom konzerv
1 csipet ételízesítő

Leírás

Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát karikára, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát apróra szeljük. Az olívaolajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzátesszük a paradicsomot, paradicsompürét és a fokhagymát Tegyük rá a káposztát. és fűszerezzük (só, bors, majoranna, kömény)- Öntsük fel annyi (tisztított) vízzel, hogy ellepje. és fedő alatt főzzük, amíg fogkeményre puhulnak a zöldségek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3