Hozzávalók

3 darab tojás
25 dkg finomliszt
dl tej
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg kristálycukor
5 dkg vaj
6 dkg kakaópor
15 dkg aszalt vörösáfonya
2 kanál kávé

Leírás

Jól elkeverjük a vajat, a cukrot és a tojások sárgáját. Hozzáadjuk a tejet és a kávét, a sütőporos lisztet, a kakaót, majd a végén, a tojásfehérjéből vert habot. Beleforgatjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöt. Alacsony lángon megsütjük, majd ha kihűlt, felvágjuk. A tetejét pedig megszórjuk, fahéjas porcukorral.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4