Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Először a babot beáztatjuk vízben, és egy éjszakát állni hagyjuk. A csülköt feltesszük főni, közben megtisztítjuk a zöldségeket, majd feldaraboljuk. Az apróra vágott hagymával együtt, zsiradékon megpirítjuk, majd kis vízzel felöntve, puhára pároljuk. Ezután a babot, levél együtt hozzáöntjük. Füstölt húslével hígítjuk. Belerakjuk a felkarikázott zöldpaprikát, paradicsomot és a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Közben kisütjük a kolbász zsírját, paprikás rántást csinálunk belőle, majd beleszórjuk a felaprított petrezselyemzöldet. Ha a bab megfőtt, berántjuk, és tejföllel besűrítjük. Virslidarabokat és csipetkét főzünk bele. A levest tányérba merjük, a csülökkel együtt. Forrón tálaljuk.