Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pulykamelleket leszeleteljük, majd a joghurtba citromhéjat reszelünk. Ízesítjük borssal, szárnyas fűszerkeverékkel, oregánóval és bazsalikommal. Ebbe helyezzük bele a pulykamelleket és 1 napig pácoljuk. Sütés előtt sózzuk. Elkészíthetjük tárcsán, grillezve és serpenyőben is. Kukorica saláta: Tejfölt, majonézt, mustárt, sót, borsot összekeverünk. Ízlés szerint, mással is lehet fűszerezni. A kukoricát lecsöpögtetjük, a hagymát felszeleteljük. Ezeket a majonézes mártásba keverjük. Hűtőbe rakjuk, 1 óra múlva fogyasztható.