Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A jégkrémet hagyjuk picit kiengedni (de ne legyen teljesen folyós az állaga).
Béleljünk ki egy (magasabb falú) süteményes formát folpackkal
Rakjuk le a csokiskekszet a forma aljára, lehetőség szerint hézagmentesen próbáljuk kitölteni.
A fagylalt felét keverjük össze kedvünk szerint ételszínezékkel vagy valamilyen dekoranyaggal, dekorcukorral.
Az alsó réteg kekszre öntsünk egy réteg sima fagylaltot, ezt fedjük be keksszel, s jöhet egy réteg színezett/dekorált fagyi. Folytassuk a rétegezést, amíg tele lesz a tál, legfelülre fagylalt kerüljön.
Tegyük be a fagyasztóba, ha lehet, egész éjszakára. Fogyasztás előtt pár perccel vegyük ki a formából tortát, majd távolítsuk el a folpackot, s szeletelve, tejszínhabbal, s további cukordrazséval, színes cukorkákkal díszítve tálaljuk.
Tipp: Ételszínezékek használatával akár minden réteg fagylaltot eltérőre is színezhetünk, a gyerekek biztosan imádni fogják a szivárványos tortát!